Wat kan ik voor u betekenen

Een extra paar ogen
Ik bezichtig de woning voor u met andere ogen. Het is belangrijk is om alles aan de weet te komen over zaken zoals staat van onderhoud, eventuele erfdienstbaarheden, vergunningen, ontwikkelingen in de omgeving.En niet minder belangrijk wat is de reële marktwaarde: klopt de prijs-kwaliteitverhouding van de woning in combinatie met de locatie?

Het spel van onderhandeling
Besluit u om voor een woning te gaan, dan voer ik, uiteraard in gezamenlijk nauw overleg, de onderhandelingen voor u. Met meer dan 25 jaar ervaring ken ik de materie! Elke stap wordt besproken, ik adviseer, overleg en voer uit, maar u beslist!

De koop van de woning
Bij koop stelt de verkopende makelaar de koopakte op. Ik controleer de koopakte voor u. Ik adviseer en breng eventuele noodzakelijke en/of gewenste wijzigingen aan en geef een finaal akkoord voor ondertekening. Bij de oplevering van de woning ben ik aanwezig als ook bij de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Onderzoek toont aan dat een aankoopmakelaar 3 tot 5 % meer onderhandelingsresultaat bereikt dan wanneer de koper zelf de onderhandelingen doet.

Met de professionele hulp van de aankoopmakelaar staat u een stuk sterker tegenover de verkoper en diens makelaar. Een aankoopmakelaar realiseert een lagere koopprijs en verdient zo de kosten voor u terug.

MEER WETEN?
Wilt u meer weten of eens kennis maken, dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen:

info@marleenversteegen.nl 06-41860590 Marleen Versteegen's LinkedIn pagina Marleen Versteegen - Freelance Makelaar op Facebook