Aangekocht

Roermond, Wilhelminalaan
Marleen heeft ons veel werk uit handen genomen en vooral haar ervaring en deskundigheid heeft voor ons de koop een stuk eenvoudiger gemaakt. We hadden niet gedacht dat het kopen van een huis zo complex kan zijn. We kunnen iedereen aanraden gebruik te maken van haar prettige bemiddeling!

Sint Odilienberg, Pastoor Siebenstraat
Door haar ruime ervaring in de woningbranche heeft Marleen ons prima geholpen met het aankopen van ons droomhuis. Vooral met het wijzen op de belangrijkste punten van een huis, en het onderhandelen, heeft zij ervoor gezorgd dat wij voor het juiste huis hebben gekozen! We zouden haar aan iedereen aanraden.

Berg aan de Maas, Holsberg
Marleen heeft me gewezen op dit appartementencomplex aan de Maas. Ik was aangenaam verrast door de ruimte en het prachtige uitzicht. Ze heeft scherp voor mij onderhandeld, ze kent haar vak!

Landgraaf, Achter de Heggen
Mijn hypotheekadviseur attendeerde mij erop om een aankoopmakelaar mee te nemen. Een aankoopmakelaar kijkt toch anders en de ervaring van de aankoopmakelaar maakt het gemakkelijker voor mij om een beslissing te nemen. Ik kan het iedereen aanraden en ik dank Marleen voor de fijne begeleiding en het resultaat.

FREELANCE MAKELAAR

Marleen Versteegen

Dé makelaar met passie voor het vak en aandacht voor de klant!

Gespecialiseerd in aankoopbegeleiding.